PolskiAngielski
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

wieszaki tekstylne na ubrania

Wieszak tekstylny na ubrania - kremowa kokardka

Ocena produktu 5/5

Wieszaki super! Nie wyginają się i nic się z nich nie zsuwa. Nawet śliskie ubrania trzymają się wieszaka. Poza tym cena jest bardzo atrakcyjna. Polecam.

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 17-11-2019

wkład do poduszki biały poliestrowy upychacz do poduszek

Wkład do poduszki 40x40 cm

Ocena produktu 5/5

Ponownie zakupiłam te wkłady wraz z poszewkami. Polecam.

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 17-11-2019

wkład do poduszki biały poliestrowy upychacz do poduszek

Wkład do poduszki 40x40 cm

Ocena produktu 5/5

Miękki a zarazem nie ma tendencji do ugniatania się. Nie robi się jak przysłowiowy "kapeć"

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 17-11-2019

rolka do czyszczenia ubrań zmywalna

Rolka do czyszczenia ubrań silikonowa - wieczna

Ocena produktu 5/5

Rolka jest naprawdę skuteczna. Kupiłam ją z myślą o odkurzaniu nie tyle ubrań co kanapy :) Dobrze zbiera włosy i kurz. Trzeba ją umyć pod ciepła wodą i chwilę odczekać aż wyschnie. Spełnia swoje zadanie…

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019

pokrowce na ubrania 60x100 cm czarne

Pokrowiec na ubrania - 60 x 100 cm Home

Ocena produktu 5/5

Bardzo mi zależało na dobrym pokrowcu na ubrania i nie zawiodłam się. Pokrowce idealnie mieszczą się w szafie i łatwo się rozsuwają. Można bez większych problemów umieścić w nich ubrania. Polecam.

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019

bieżnik bawełniany 120x40 cm biały w zielone liście

Bieżnik bawełniany 120x40 cm Zielone liście

Ocena produktu 5/5

Jestem pod wrażeniem! Bieżnik wygląda naprawdę dobrze na stole. Starannie obszyty. Materiał wysokiej jakości. Polecam wszystkim niezdecydowanym!

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019

wkład do poduszki biały poliestrowy upychacz do poduszek

Wkład do poduszki 40x40 cm

Ocena produktu 5/5

Wkład do poduszki jest bardzo sprężysty. Zgodnie z opisem w sklepie nie odkształca się. Jeszcze nie był prany ale skoro jest wykonany z poliestru nie powinno się z nim nic dziać. Polecam ten produkt!

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019

wieszaki tekstylne na ubrania

Wieszak tekstylny na ubrania - kremowa kokardka

Ocena produktu 5/5

Bardzo wygodne wieszaki. Faktycznie, materiał jest bardzo delikatny, nie mają wystających elementów, które mogły by zaciągnąć nitkę na ubraniach. Polecam!

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019

poszewka na poduszkę 40x40 cm zielone liście

Poszewka na poduszkę 40x40 cm Zielone liście

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładne poszewki. Zgodnie z opisem są bardzo dobrej jakości. Pasują idealnie na poduszki 40 x40 cm. Co do prania to jeszcze nie mogę nic napisać bo mam je od niedawna. Prezentują się świetnie i żal…

Autor recenzji: Alina
Data napisania recenzji: 26-09-2019